semaforos

SERTSEM fruit de la nostra aliança amb SONTRAFIC, dissenyem i fabriquem semàfors i accessoris d’alta qualitat, injectats amb policarbonat. Som líders en el mercat per la nostra llarga experiència en el sector, l’excel•lent qualitat, l’alt rendiment del producte i el gran servei d’atenció al client.

Els nostres dissenys, molt atractius, combinats amb unes òptiques (led/incandescència) d’alta qualitat, fan dels nostres caps semafòrics un producte ben reconegut, amb robustesa i flexibilitat, provats en condicions climàtiques molt diverses.


MODEL ST

La nostra gamma ST és la més popular pel que fa als nostres caps semafòrics. Injectats amb policarbonat (UV-stabilized POLICARBONATE) són resistents a l’estrès mecànic, a les condicions climàtiques adverses i a la radiació solar, cosa que els converteix en la nostra gamma més robusta i flexible.

MODEL VANGUARD

A més de les característiques tècniques del model ST, aquest últim disseny, específic per a tecnologia led, prim i de forma oval, està transformant els paisatges urbans nacionals i internacionals: aporta elegància i avantguardisme a les ciutats on s’ha instal•lat.


Més informació a SONTRAFIC, SL
C/ Marquesos de Barberà, 63 local 7. 8210
Barberà del Vallés (Barcelona)
Tel.93 7185978info@sontrafic.com | www.sontrafic.com